Podgorica: Za praznike dežurno pet domova zdravlja i dvije apoteke

Objavljeno: 21.05.2022, 09:07h

Za vrijeme praznika biće otvoreno pet domova zdravlja, pa će građani zdravstvenu zaštitu moći dobiti u objektima Blok 5, Nova varoš, Konik, Tuzi i Zeta.

Izabrani doktori za odrasle radiće u zdravstvenim objektima Blok 5, Nova varoš i Konik, od 7 do 21 sat, dok će izabrani doktori za djecu raditi u zdravstvenom objektu Nova varoš 24 sata dnevno.

Tokom prazničnih dana, u zdravstvenim objektima Tuzi i Zeta zdravstvena zaštića će se pružati u vremenu od 7 do 14 sati.

“Zdravstvene usluge, u ovim terminima, će se pružati u kovid centrima ZO Donja Gorica i ZO Tološi od 9 do 21 sat, kao i na punktu za imunizaciju Sportski univerzitetsko-kulturni centar, od 8 do 20 sati. Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok 5 radiće od 7 do 21 sat.

Jedinica za patronažu radiće po ustaljenom rasporedu, tako da će se i tokom praznika nalozi primati u zdravstvenim objektima Blok 5 i Konik, u vremenu od 7 do 19 sat, dok će se terapija, po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata davati svakog dana od 7 do 19 časova”,  saopštili su iz Doma zdravlja.

Montefarmova apoteka „Kruševac“ za vrijeme Dana nezavisnosti biće dežurna i radiće 24 časa. Iz ove apotekarske ustanove navode da će za vrijeme praznika biti otvorena i apoteka „Podgorica“ i to od 7 do 22 sata.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register