Predsjednik Opštine Kolašin podnio ostavku

by | maj 14, 2022 | Novosti | 0 comments

Bulatović je rekao da mu je kazna izrečena zbog toga što je mladom, nezaposlenom, fakultetski obrazovanom čovjeku, omogućio da u Policijskoj akademiji završi obuku za komunalnog policajca u trajanju od dvadeset dana.

“Jedini način da završi obuku je bio da bude upućen preko Opštine Kolašin, pošto taj vid obuke nije bio organizovan za građane”, rekao je Bulatović.

Ispostavljenu fakturu od 466 eura je platila Opština Kolašin, a on je “lično kasnije taj iznos uplatio na opštinski račun”.

“Smatrao sam da će na ovakav način jedna porodica sa maloljetnom djecom ostati da živi u Kolašinu. Obzirom da sam se trudio da moje odluke budu u skladu sa moralnim i zakonskim normama, želim da činom ostavke rasteretim svoje saradnike, pripadnike svoje partije, svoju porodicu i sebe”, napisao je Bulatović u obrazloženju ostavke.

U presudi Višeg suda pisalo je da je Bulatović kriv jer je 3. oktobra 2018. godine u prijavi za stručno osposobljavanje Policijskoj akademiji u Danilovgradu svojeručnim potpisom i pečatom lažno prikazao da Marko Matović radi na poslovima komunalnog policjaca.

0 Comments

Submit a Comment