Abazović: Šverc cigareta je klinički mrtav (video)

Objavljeno: 14.05.2022, 12:55h

Ovdje se radi o formalnom završetku onoga što smo započeli ranije, a ovim se u potpunosti obustavlja šverc cigareta preko Luke Bar.

“Preko 100.000 šteka cigareta od ovog momenta postaje vlasništvo CG. Pokušaćemo da ukoliko se za ovo nađe zakonski okvir, da se ovo proda i da se vrati u budzet. Aktivnosti vlade će biti u tome da sve ono što se zaplijenjuje vrati građanima. Ovo nije bio državni posao, ovdje su pojednici imali korist. Prenos cigareta trajeće nekoliko dana i vidjećemo kako ćemo postupati sa ovom robom. Izborićemo se sa svim vidovima kriminala i mafije. Od danas šverc cigareta preko Luke Bar u Crnoj Gori je klinički mrtav”, rekao je premijer Dritan Abazović nakon zapljene cigareta u Luci Bar.

“Ovdje se radi o formalnom završetku onoga što smo započeli ranije, a ovim se u potpunosti obustavlja šverc cigareta preko Luke Bar. Sa ovim se stavlja tačka na šverc, mislim da je vrijeme da se vrati kredibilitet i Luci Bar i zaposlenima koji su časno radili svoj posao”, poručio je predsjednik Vlade Dritan Abazović.

“Što se tiče aktera i istraga, mi ohrabrujemo nadležne institucije, SDT i Tužilaštvo ukupno da preduzimaju aktivnosti i otkrivaju šta se dešavalo u prethodnom periodu. Naše aktivnosti treba da se usmjere na legalne biznise kako bi svi građani imali korist. Brojne su marke cigareta, to nisu cigarete koje su dominantno zastupljene na tržištu. Napravićemo popis kompletne robe”, kazao je Abazović.

 

Država plijeni cigarete iz Luke Bar

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register