Miloš Medenica prijetio majkom Vesnom

Objavljeno: 22.04.2022, 07:08h

Prema tužilačkim spisima, sin osumnjičene za teška krivična djela bivše predsjednice Vrhovnog suda CG je uzeo novac da ubrza predmet pred tim sudom, a potom prijetio Vasiliju Petroviću, prenosi portal Vijesti.

”Bio sam do nje, za 15 dana je predmet u Vrhovni, treba da se prođe procedura da bi bilo sve zakonsko, ako bi se poslao ranije vratili bi sa pisarnice Vrhovnog suda, druga stvar, sve ide kako treba, priprema se ko će predmet da dobije i sve ide kako treba”, poruka je koju je Miloš Medenica 12. marta prošle godine preko kriptovane “Sky” aplikacije poslao nekome da prenese.

U naredbi o proširenju istrage piše da Medenica na taj način sagovornika obavještava da je razgovarao sa majkom, nekadašnjem predsjednicom Vrhovnog suda Vesnom Medenicom, o ubrzanju sudskog procesa koji vodi “Cijevna komerc”.

Miloš Medenica je porukama prijetio Vasiliju Petroviću da će mu Vesna Medenica pokrenuti proces za milionsku pronevjeru ako nastavi da insistira da im se postupak ubrza, prenosi portal Vijesti.

VEZANE VIJESTI

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register