Na Sinjajevini nijesu planirane vojne vježbe

Objavljeno: 01.04.2022, 18:13h

Predstavnici Građanske inicijative Sačuvajmo Sinjajevinu razgovarali su danas sa predstavnicima Ministarstva odbrane, što je prvi sastanak te organizacije sa predstavnicima ovog resora.

U saopštenju su istakli da je Ministarstvo obećalo da u narednom periodu nisu planirane vojne vježbe na planini Sinjajevini.

“Predstavnike ministarstva smo upoznali da insistiramo na ukidanju odluke o vojnom poligonu i tražili smo okviran rok u kojem će to biti urađeno. Ipak u ministarstvu kažu da taj rok ne mogu precizirati, ali da su svjesni da je prethodni menadžment donio odluku o vojnom poligonu ne uzimajući u obzir sve elemente od značaja za njeno donošenje”, piše u saopštenju ove Građanske inicijative.

U ime Građanske inicijative Sačuvajmo Sinjajevinu sastanku su prisustvovali Milan Sekulović, Novak Tomović, Vlado Šuković i Mileva Jovanović, a u ime Ministarstva odbrane v.d. generalnog direktora Direktorata za logistiku, potpukovnik Veljko Mališić, v.d. savjetnika načelnika Generalštaba za civilno-vojne odnose, potpukovnik Radivoje Radović i šef Kabineta ministra odbrane, Predrag Lučić”.

VEZANE VIJESTI

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register