Policija u ‘Voliju’ otkrila najmanje 400 kilograma kokaina

Objavljeno: 12.01.2022, 19:57h

Specijalno državno tužilaštvo vodi slučaj, a večeras će biti poznato da li će neko biti priveden. Foto:RTCG

Crnogorska policija pronašla je danas oko 400 kilograma kokaina u magacinu logističkog centra kompanije “Voli”, nezvanično je potvrđeno portalu RTCG iz rukovodstva Uprave policije nezvanično.

Iz policije portal nije mogao dobiti zvaničan komentar povodm ovog slučaja, a iz kompanije “Voli” kazali su da se za sada neće oglašavati. Specijalno državno tužilaštvo vodi slučaj, a večeras će biti poznato da li će neko biti priveden.

Policijski inspektori pozivali su prisutne radnike da daju izjave o događaju. Zaposlenima je bio zabranjen povratak u magacin do okončanja istrage.

Portal RTCG ranije je prenio vijest portala “Primicias” da je Ekvador posljednjih godina postao sigurna enklava za djelovanje evropskih švercera droge, naročito Albanaca, Crnogoraca, Španaca, Grka, Holanđana i Belgijanaca.

Između 2017. i 2021. godine, prema migracionim izvještajima, u tu zemlju je ušao 721 Albanac, 1.053 Bjelorusa, 3.111 Grka i 192 Crnogorca. Prema navodima “Primiciasa”, procjenjuje se da 30 odsto njih dolazi zbog šverca droge, a nastanili su se u zatvorenim zonama luke Gvajakila.

Katnić: Sjutra ćemo se zvanično oglasiti o ‘Voliju’

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register