Đukanović ‘opleo’ po Vladi

Objavljeno: 08.12.2021, 20:53h

Treba imati obraz debeo kao đon i biti potpuno bezobziran u odnosu na interese Crne Gore i njenih građana, pa dozvoliti da se ovakva bahatost, neodgovornost i nekompetentnost, odvija na našem prostoru.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović je danas rekao da je “aktuelna vlast doprinijela da se ugasi i posljednji ozbiljni industrijski subjekt u Crnoj Gori”, misleći na KAP.

“Treba imati obraz debeo kao đon i biti potpuno bezobziran u odnosu na interese Crne Gore i njenih građana, pa dozvoliti da se ovakva bahatost, neodgovornost i nekompetentnost, odvija na našem prostoru. U situaciji u kojoj imate sve manje ekonomske aktivnosti, u Crnoj Gori iz koje su otišli investitori, a neki najavili odlazak, sada tjeraju i domaćeg koji je industriju digao iz pepela”, rekao je Đukanović danas u Danilovgradu.

Dodao je da je KAP bio u bankrotu, a da vlasnik Uniproma, Veselin Pejović, nije kupio kompaniju, već mašine, i od njih napravio proizvodnju koja pravi nekoliko stotina miliona eura izvoza godišnje.

“Sve što se dešava u aktivnostima ove Vlade je vođeno političkim interesima, a to je najogoljelije revanšističko orgijanje u odnosu na prethodnu vlast. Doprinose da se ugasi i taj posljednji ozbiljni industrijski subjekt u Crnoj Gori. Odgovorna Vlada bi učinila sve što treba da sačuva tog investitora, kao i strane, ali se ona prema njima odnosila revanšistički, jer su svoje biznise zasnovali u saradnji sa prethodnom Vladom”, rekao je Đukanović.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte




Forgot?
Register