Abazović: Nema čistije opcije od izbora

Objavljeno: 01.12.2021, 12:48h

Uopšte me ne interesuje sta misli DF. Jedino su oni ucjenjivali Vladu

Nema straha od povratka DPS na vlast, građani mogu da budu relaksirani, DPS se vratiti neće, poručio je lider GP URA Dritan Abazović.

“Čekamo 10. decembar gdje DF treba da saopšti nešto. Nemam neka spektakularna očekivanja. Ako je postojala partija koja je od pocetka podržavala ovu Vladu to je URA. Svaku inicijativu Vlade je podržala, sve akte će podržati. Ako nekom trebaju specijalne garancije nikakve specijalne garancije neće dobiti, posebno DF. Naša politika je principijelna od početka do kraja. Naši stavovi su kristalo jasni. U ovom trenutku se u Crnoj Gori ništa nije promijenilo u odnosu na dva mjeseca ranije”, naveo je Abazović, prenosi AntenaM.

Svaki poslanik u Skupštini ima pravo da misli šta hoće. Uopšte me ne interesuje sta misli DF. Jedino su oni ucjenjivali Vladu, dodao je on.

Upitan mogu li očekivati od vas neki dogovor, odnosno da li je za razgovor sa DF-om, Abazović je kazao:

“Što se tiče Medojevića, naš stav je jasan. Oni su napravili dogovor između Demokrata i DF a, ne treba da čekaju naš odgovor jer je on stigao odavno. Šta ce DF da uradi 10. vidjecemo…Ako im se ide na izbore ja to ne bih isključio kao opciju, meni je to čista opcija. Mi se izbora ne plašimo. Ta opcija je toliko čista da ne postoji čistija. A da ćemo stavove usmjeravati na to šta želi DF ili Medojević, ja to ne mogu da prihvatim”.

Demokratski front objelodanio svoju platformu

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register