Milatović: Vlada će zasigurno preživjeti

Objavljeno: 26.10.2021, 21:58h

Ova Vlada će zasigurno preživjeti, u ovoj ili onoj formi. Ona na neki način može biti ojačana i mislim da se to upravo dešava u diskusijama

Trenutni pregovori parlamentarne većine i premijera Zdravka Krivokapića mogu ojačati Vladu, ocijenio je ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović, dodajući da će Vlada zasigurno preživjeti.

“U Crnoj Gori se dešava normalna demokratska smjena vlasti. Trenutno imamo diskusiju između premijera i predstavnika parlamentarne većine, koji žele da preispitaju uspjehe u posljednjoj godini”, naveo je Milatović, prenosi Mina.

On je, u intervjuu Turskoj radio i televizijskoj korporaciji, naveo da se u Crnoj Gori trenutno diskutuje šta treba da se ojača u izvršnoj vlasti.

“Ova Vlada će zasigurno preživjeti, u ovoj ili onoj formi. Ona na neki način može biti ojačana i mislim da se to upravo dešava u diskusijama”, rekao je Milatović.

On je naveo da se trenutno radi na jačanju veza između Vlade i Parlamenta, kako bi se nastavilo sa “ambicioznom reformom koja je trenutno na agendi izvršne vlasti”.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply