URA će podnijeti prijave protiv osoba koje su vrijeđale i prijetile Jankoviću i Abazoviću

Objavljeno: 14.09.2021, 21:15h

Svakome, ko je danas imao priliku da vidi što se zbilo ispred zgrade Skupštine na Cetinju, je jasno o kakvim ljudima se radi

,,Građani su danas, nažalost, ponovo mogli da svjedoče nevjerovatnoj količini mržnje i prostakluka koja isijava iz pojedinaca privrženih retrogradnoj politici koju propagiraju DPS i SDP. Obavještavamo javnost da ćemo iskoristiti sve pravne mehanizme i protiv svih koji su danas napali našeg odbornika u Skupštini Prijestonice Slavka Šola Jankovića pokrenuti krivične i prekršajne prijave”, saopštili su danas iz Građanskog pokreta URA.

Iz te partije su kazali da neće dozvoliti da nekažnjeno prođu oni koji su, što verbalno, što fizički u jednom momentu, napali Jankovića.

,,Ponosimo se našim odbornicima u cetinjskom parlamentu koji svakodnevno, već duži vremenski period trpe crtanja mete, prijetnje i govor mržnje koji dolazi od strane onih koji ne umiju na drugi način da se politički izbore. Takvi politički ekstremi nas neće uplašiti ili poljuljati da odustanemo od borbe za moderno, civilizovano, evropsko i građansko društvo”.

Protiv osobe koja je prijetila i gnusno vrijeđala potpredsjednika Vlade Crne Gore i lidera URE dr Dritana Abazovića, napominju iz URE, takođe će biti podnijete krivične i prekršajne prijave.

Iz URE još napominju da očekuju od nadležnih državnih organa da adekvatno dalje procesuiraju osobe koje su prijetile, vrijeđale i napale Jankovića.

,,Svakome, ko je danas imao priliku da vidi što se zbilo ispred zgrade Skupštine na Cetinju, je jasno o kakvim ljudima se radi. Pravda će biti zadovoljena. DPS-u i SDP-u, kao i njihovim potrčcima i satelitima je to jasno. Iz gole potrebe da zaštite sopstvene, a ne interese države Crne Gore, služe se svakakvim mizernim načinima da onemoguće istinske promjene. Ovim putem im poručujemo da bi trebalo konačno odustanu, jer su njihovu prljavu igru prozreli svi i neće na nju ponovo pasti”, zaključuju iz URE.

Cetinje: Uvrede i psovke na račun potpredsjednika Vlade (video)

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply