Premijer demantovao da je vraćen sa granice

Objavljeno: 14.09.2021, 19:39h

Krivokapić je danas sa saradnicima u Tiranu otputovao avionom, a jutros rano obezbjeđenje iz Vlade je vozilima krenulo put graničnom prelazu Božaj.

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić demantovao je da je danas sa saradnicima vraćen sa granice sa Albanijom jer nije imao kovid potvrdu.

“Danas dominira veliki broj dezinformacija, pa je to bila jedna od njih. Zasluživala je izgleda veću pažnju ta vijest, nego ovaj naš samit u Tirani. Zamislite čime se mi danas bavimo”, kazao je Krivokapić novinarima.

Krivokapić je danas sa saradnicima u Albaniju otputovao avionom, a jutros rano obezbjeđenje iz Vlade je vozilima krenulo put graničnom prelazu Božaj.

Međutim, do velikih gužvi je došlo zbog radnika iz Albanije koji rano ujutru dolaze u Crnu Goru, a koji nisu imali kovid potvrde potrebne za ulazak u našu zemlju.

Poslanik SDP u Skupštini Crne Gore Boris Mugoša je sa javnošću podijelio spekulaciju da je crnogorski premijer Zdravko Krivokapić zadržan danas na granici sa jednom susjednom zemljom zato što nije imao potvrdu o PCR testu.

Krivokapić zadržavan na granici jer nije imao potvrdu o PCR testu?

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply