Prsten na pogrešnom mjestu

Objavljeno: 12.09.2021, 07:44h

Muškarac srednjih godina se pred kraj druge smjene pojavio u Hitnoj pomoći Opće bolnice Pula jer je oko penisa i testisa stavio okrugli predmet od inoxa koji nije mogao skinuti

Ljekarima u pulskoj bolnici u četvrtak su morali u pomoć priskočiti vatrogasci kako bi spasili genitalije muškarca koji se “zaigrao” s prstenom od inoxa.

Muškarac srednjih godina se pred kraj druge smjene pojavio u Hitnoj pomoći Opće bolnice Pula jer je oko penisa i testisa stavio okrugli predmet od inoxa koji nije mogao skinuti.

Proveo je tako 18 sati, a udovi su mu počeli oticati i krenuli su bolovi budući da se na tom području, nakon niza prirodnih okolnosti, potpuno zaustavila cirkulacija. Penis i testisi ostali su mu zarobljeni, javlja Glas Istre.

Prema nezvaničnim izvorima prsten je bio debeo čak dva centimetara, a kako se radi o izrazito tvrdom materijalu bolnica nije imala alata kojim bi ga prerezala i uklonila s tijela muškarca. Zato su ljekar pozvali pulske vatrogasce koji su prsten skinuli za pola sata. Morali su ga rezati na dvije strane.

Nakon skidanja prstena pacijent je svojevoljno napustio bolnicu.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply