Abazović: Nema straha da će doći do rušenja Vlade

Objavljeno: 10.09.2021, 18:49h

Abazović je rekao da ne razumije zašto se razvila nova kriza vlasti, navodeći da su izašli sa fenomenalnim rezultatatom policije iz dešavanja 5. septembra

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović za Euronews Srbija kaže da nema razloga za strepnju da će doći do rušenja vlade.

Ipak, svoju izjavu da će oboriti vladu, ako bude smijenjen ministar policije, naziva upozorenjem.

“Ne bih tu rečenicu ili tu izjavu doživio zlonamjerno, kako god me može da interpretira bilo ko, bilo kako, tako da, to je nešto što je vrlo precizan i jasan stav bio u početku. Ja sam molio sadašnjeg premijera, tada, prije nego što smo sastavili Vladu i naveo šta su crvene linije za građanski pokret URA, sve što se tiče nacionalnih interesa Crne Gore”, rekao je Abazović.

Abazović je u jučerašnjem intervjuu za TV Vijesti, rekao da je postignut dogovor sa premijerom da se zasjeda oko uspostavljanja komisije koja će uraditi analizu učestvovanja svih u događajima 4. i 5. septembra na Cetinju.

On je rekao da su članovi Biroa za operativnu koordinaciju načelnik Generalštaba, direktor ANB-a, šef Sektora za pranje novca, direktor Uprave policije…

“Nije nemoguće da nećemo imati novog ministra MUP-a, ali nije nemoguće i da ćemo imati novog premijera. Ja ću nakon toga oboriti Vladu, prestaću da dajem podršku Vladi ukoliko smatram da čine nešto što je nepravedno”, rekao je Abazović.

Abazović je rekao da ne razumije zašto se razvila nova kriza vlasti, navodeći da su izašli sa fenomenalnim rezultatatom policije iz dešavanja 5. septembra.

 

Abazović najavio mogućnost rušenja Vlade

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply