Sekulić: ‘Pažljivo pakujte neseser kad krenete u Srbiju’

Objavljeno: 07.09.2021, 20:07h

Bivša crnogorska ministarka ekonomije i aktuelna poslanica Demokratske partije socijalista Dragica Sekulić je prilikom ulaska u Srbiju, gdje je putovala na sahranu, pretresena i osumnjičena za posjedovanje droge nakon što su policajci u njenom neseseru pronašli šest (6) tableta bromazepama od 3mg, a kod njenog nevjenčanog supruga 24 tablete.

“To ‘otkriće’ je bio razlog zbog kojeg smo moj nevjenčani suprug i ja dodatno zadržani na graničnom prelazu 2h, a zatim u pratnji policije sprovedeni u policijsku stanicu Tutin gdje smo još 3h davali pisanu izjavu i informacije vezano za psiho-aktivne supstance koje posjedujemo”, napisala je Sekulić na svome tviter nalogu.

“Mi se porodično zahvaljujemo državnim organima Republike Srbije na brizi o našem zdravlju i lošim navikama karakterističnim za nas uživaoce psiho-aktivnih supstanci. Sa svojim advokatom ćemo sprovesti sve ono što je u našoj moći”, napisala je Sekulić i poručila onima koji putuju u Srbiju da pažljivo pakuju neseser.

Bivši predsjednik Vlade Crne Gore a sada poslanik DPS Duško Marković je napisao na svome tviter nalogu da je “zvanična Srbija najavila (je) svojevrsni progon CG političara koji su glasali za Rezol. o Srebrenici i sada ga sprovodi”. “Ovakvo privođenje poslanika CG Parlamenta, političara ili građanina zaslužuje hitnu reakciju naše Države a ne podaničko ćutanje Parlamenta, Vlade i institucija”, napisao je Marković.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply