RTCG: Naša ekipa nije bila na radnom zadatku u Cetinjskom manastiru

Objavljeno: 02.09.2021, 15:40h

Menadžment RTCG je saopštio da ekipa TVCG koja je juče pokušala da snima u Cetinjskom manastiru i u tome bila spriječena nije bila na radnom zadatku.

“Ekipa televizije Crne Gore (TVCG) nije juče bila na Cetinju kako bi pratila performans ispred Cetinjskog manastira, već je, kako je zavedeno u nedjeljnom planu snimanja, angažovana na dosnimavanju materijala za dokumentarni program, za emisiju o Petru Zviceru.

Od ekipe dokumentarnog programa koja je bila na terenu dobili smo objašnjenje da je za juče bilo predviđeno snimanje pokrivalica ispred Cetinjskog manastira. Međutim, uvidom u programsko-produkcioni plan za ovu godinu, utvrdili smo da ta emisija nije planirana za snimanje i realizaciju.

Žao nam je što svako neodgovorno ponašanje pojedinaca dovodi do podizanja tenzija i ako je tome na bilo koji način doprinijela Televizija Crne Gore. Očekujemo da će policija sprovesti objektivnu i nepristrasnu istragu, a RTCG će, svakako, tražiti izjašnjenje zaposlenih uključenih u ovaj slučaj”, rečeno je u saopštenju objavljenom na portalu RTCG.

Performans ispred Cetinjskog manastira ‘‘Ne! – Jevanđelju mržnje’ (video)

 

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply