SDP traži da AEM zabrani emitovanje TV Happy

Objavljeno: 31.08.2021, 18:11h

Socijaldemokratska partija poziva Agenciju za elektronske medije da hitno onemogući emitovanje programa Happy televiziji koja u kontinuitetu proizvodi huškačke sadržaje, a sinoć je, kako ističu, imala kulminaciju sa emisijom pod temom “Da li će pasti krv u Crnoj Gori?”
Foto:antenam

“Medijski šljam iz regiona koji godinama kulturološki i informativno truje naš javni prostor sada ide korak dalje i pokušava isprovocirati sukobe u Crnoj Gori. Naše unutrašnje razlike su naše i rješavaćemo ih dogovorom, kao mnogo puta do sada, ali svi zajedno ne smijemo dozvoliti da budemo alatka u tuđim rukama i da drugi ostvaruju svoje interese zavađajući nas među sobom. Svi građani Crne Gore, uprkos razlikama moramo biti nepodijeljeni u odlučnosti da se problem riješi na miran način i ne dozvolimo da nas radikalska vlast iz Beograda huška jedne na druge”, poručio je potpredsjednik SDP-a Bojan Zeković,  prenosi Antena M.

On je pozvao predsjednika Skupštine  i predsjednika Vlade  da osude pokušaj stvaranja nemira kako bi “pala krv u Crnoj Gori” i obezbijede poštovanje zakona i nemogućnost emitovanja sličnih sadržaja ubuduće.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register