Vlada: Imamo podršku međunarodnih adresa

Objavljeno: 28.06.2021, 13:08h

Nova vlast, prepoznata kao demokratska, ima podršku najrelevantnijih međunarodnih adresa za demokratsku tranziciju, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Vlade povodom izjave poslanika SDP-a Raška Konjevića koji je kazao da Vlada nije sposobna da vodi zemlju.

“Ova Vlada će obezbijediti ekonomsku stabilnost i bolji život za sve njene građane poslaniče Konjeviću, Vi nas nećete spriječiti u procesu demokratizacije i razvoja Crne Gore”, poručuju iz Vlade.

Dodaju da predsjednik SDP-a zaboravlja na svoju i ulogu njegove partije koja je skoro dvije decenije bila u savezu sa Đukanovićem.

“Ali, zar se treba ozbiljnije obazirati i komentarisati navode “zaboravnog” poslanika Konjevića tek o moralu i poštenju, ako javnost pamti da je kao ministar unutrašnjih poslova sjedio u Vladi, čiji je predsjednik kolege poslanike nazivao’bitangama’?!”, pitaju u Vladi.

Takođe, naglašavaju, iako je uloga opozicije u demokratskoj praksi da kritikuje vlast, pa i da brine zajedno o međunarodnom ugledu države, obavještavaju Konjevića da nema potrebe za velikom brigom.

“Nova vlast, prepoznata kao demokratska, ima podršku najrelevantmih međunarodnih adresa za demokratsku tranziciju. Na kraju, valjda ćemo se složiti sa Konjevićem, da je to veliki pomak u odnosu na kvalifikacije da je našom zemljom upravljao ‘hibridni režim’“, navodi se u reagovanju Kabineta predsjednika Vlade.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register