Đukanović: DPS će skratiti vrijeme trajanja Vladi CG

Objavljeno: 26.06.2021, 13:10h

Sa svakim sljedećim danom trajanja ove vlasti Crna Gora gubi.

Predsjednik DPS-a Milo Đukanović rekao je da je njegova partija spremna da tekovine koje su stvorili brani “do posljednje kapi krvi”, nebitno da li je na vlasti ili u opoziciji. Podsjetio je da mu je zamjerano zbog sličnih izjava koje je davao, ali da se nije pokolebao, te da se i tada i danas vrlo precizno izražava. On je rekao da je DPS borbena partija, koja je već u gardu, bori se i skraćuje vrijeme trajanja ove vlade.

On je uvjeren da će DPS značajno skratiti vrijeme trajanja aktuelne Vlade Crne Gore, poručujući da su svjesni da sa svakim sljedećim danom trajanja te vlasti Crna Gora gubi.

“Gubi povjerenje investitora, tempo razvoja, imidž koji je postojao o Crnoj Gori, kao državi multietničkog društva”, rekao je Đukanović, prenosi portal RTCG.

Đukanović je, govoreći o aktuelnoj političkoj situaciji, rekao da situacija nije beznadežna, jer je desetak mjeseci od promjene vlasti pokazalo kvalitet državnog temelja Crne Gore.

“Koliko je bilo onih koji su likovali, ne zbog pobjede na izborima, već zato što će im to pomoći da uruše državu Crnu Goru i marginalizuju DPS, kao ključni stub odbrane države Crne Gore i evropskih vrijednosti, pa se pokazalo da nijesu bili u pravu”, rekao je Đukanović.

On je rekao i da se Crna Gora, ali i DPS, nalaze u specifičnom političkom momentu.

“Promjena vlasti nakon 30 godina naše dominacije pokazala je novi nivo demokratske zrelosti crnogorskog društva, kapacitet demokratičnosti Crne Gore, ali nas i stavila na nove izazove”, rekao je Đukanović na današnjem Kongresu Savjeta mladih DPS.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register