Tata oteo mamu Bogu

Objavljeno: 05.06.2021, 12:56h

Majka dječaka čiji je domaći zadatak ocijenjen dvojkom objavila je tu sinovljevu priču na svom FB nalogu i upozorila roditelje da trebaju kontrolisati dječje zadatke.

Dječak, čije godine se ne pominju, imao je zadatak da napiše ko je njegov lični heroj i zašto. On je pisao o svome ocu i njegovom spasavnju mame u spavaćoj sobi.

“Moj tata je heroj jer je spasio moju mamu od odlaska na nebo. Moja mama bi bila mrtva da moj tata nije bio tako hrabar. To se dogodilo prošle nedjelje. Čuo sam mamu kako vrišti u spavaćoj sobi i govori: ‘O Bože, dolazim, dolazim.’ Bio sam uplašen jer nisam htio da mi mama umre. Otrčao sam u njihovu spavaću sobu. Noge su joj bile u vazduhu. Bog je pokušavao da je povuče, ali tata je bio na njoj i držao je. Toliko puta je gurnuo mamu dok je Bog nije pustio”, napisao je dječak, prenosi San.

Učiteljica je pismeni zadatak ocijenila dvojkom i zatražila da se sastane sa dječakovim roditeljima.

“Uvijek provjerite domaće zadatke svog djeteta prije nego što ga preda”, napisala je dječakova majka, komentarišući sinovljevu priču.

A mum was left mortified after her son detailed how his dad "saved her" in his homework, after walking in on something he definitely shouldn't have seen

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply