Krivokapić: I meni je prijećeno

by | apr 28, 2021 | Novosti | 0 comments

Predsjednik crnogorske Vlade Zdravko Krivokapić je saopštio da je i on dobijao prijeteće poruke od kriminalnih klanova. Žali što svi nijesmo iskazali solidarnost s potpredsjednikom Dritanom Abazovićem kojem je prijećeno, jer je “krenuo u otvoreni borbu sa kriminalom”.

Krivokapić je novinarima u parlamentu nakon premijerskog sata rekao da prijetnjama koje je dobijao nije pridavao značaja, ističući kako razumije potpredsjednika Abazovića.

“Znam da je potpredsjednik fizički ugrožen, i ja sam dobijao takve poruke, ali im nijesam pridavao značaj”, rekao je Krivokapić.

Zbog informacije da pripadnici kavčkog klana planiraju likvidaciju, Abazovića čuvaju specijalci naoružani dugim cijevima, a njegovo obezbjeđenje zadužilo je blindirani automobil.

Govoreći o Temeljnom ugovoru sa Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC), Krivokapić je rekao da garantuje da će ova Vlada taj posao uraditi na zadovoljstvo svih pravoslavnih građana i Mitropolije crnogorsko-primorske.

“Najvažnije je da se taj ugovor potpiše, a ko će ga i kako potpisati je najmanje važno”, istakao je premijer.

Tvrdi i da nije tačan ugovor koji je došao do određenih medijskih kuća.

Govoreći o prvih pet mjeseci rada Vlade Crne Gore, Krivokapić kaže da je on kolosalni, iako poslanici o tome imaju različite stavove.

“Mi smo u kratkom vremenskom periodu ostvarili nadčovječanski rezultat”, rekao je Krivokapić, pohvalivši sve ministre koji su dali doprinos da se to realizuje.

0 Comments

Submit a Comment