Region: Raste broj zaraženih koronavirusom

Objavljeno: 05.03.2021, 18:32h

U Srbiji je u prethodna 24 časa od posljedica infekcije virusom korona preminulo 17 osoba, a kod 4.071 je potvrđeno prisustvo virusa.

U S. Makedoniji registrovana su 843 nova slučaja korona virusa, a 11 osoba je umrlo od te zaraze, saopštilo je danas Ministarstvo zdravlja.

Hrvatska u protekla 24 sata bilježi 590 novih slučajeva zaraze koronavirusom. U protekla 24 sata preminulo je šest osoba.

U Sloveniji je u protekla 24 časa potvrđen 881 novi slučaj zaraze virusom korona, a četiri lica su preminula, saopštile su slovenačke vlasti.

U poslednja 24 časa na Kosovu su registrovana 564 nova slučaja zaraze koronavirusom, sedam osoba je preminulo.

Zavodu za javno zdravstvo Federacija BiH prijavljeno je 20 novih smrtnih ishoda. U posljednja 24 časa virus korona u tom entitetu potvrđen je kod više od 400 osoba.

Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj (RS), virus SARS-CoV-2 potvrđen je kоd 176 osoba. Prijavljeno je sedam smrtnih slučajeva.

U Brčko distriktu BiH u posljednja 24 časa registrovana su 22 nova slučaja zaraze virusom korona. Preminula je jedna osoba.

U Crnoj Gori je korona virus otkriven kod još 574 osobe, a registrovano je devet smrtnih slučajeva povezanih sa COVID-19, saopštio je Institut za javno zdravlje.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply