Borovinić-Bojović: Mjere da poštuju premijer i članovi Vlade

Objavljeno: 01.03.2021, 09:39h

Borovinić Bojović je kazala i da će skrenuti pažnju članovima Vlade i premijeru Krivokapiću da moraju poštovati mjere i dati primjer ostalima da i oni to čine

Ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović je kazala da svi građani Crne Gore, bez obzira na funkciju, poziciju u društvu i političko opredjeljenje, moraju poštovati mjere za suzbijanje širenja koronavirusa.

Ona je osudila masovno kršenje mjera u Nikšiću, gdje su prednjačili političari, ali i podgoričkom Hramu Hrustovog Vaskrsenja, u kom je mjere kršio premijer Zdravko Krivokapić.

“Kao ministarka zdravlja insistiram na poštovanju mjera i smatram da ih se moraju pridržavati apsolutno svi građani u državi, bez obzira na njihovu funkciju, političko opredjeljenje i poziciju u društvu”, rekla je ministarka Vijestima.

Borovinić Bojović je kazala i da će skrenuti pažnju članovima Vlade i premijeru Krivokapiću da moraju poštovati mjere i dati primjer ostalima da i oni to čine.

Zbog loše epidemiološke situacije u Crnoj Gori juče je donijeta odluka o “zatvaranju” još nekoliko gradova.

To, međutim, nije spriječilo premijera Krivokapića da bez maske i propisane distance prisustvuje Svetosimeonovskom saboru u Hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register