Ptice glasnici

Objavljeno: 31.10.2020, 07:44h

Ptice su oduvijek bile povezane sa višim vrijednostima, simbolima i nečim što je tajno i nedokučivo za ljudski um. Ali, prije svega, oni su glasnici i simbol dobrih i loših poruka. Ovaj zanimljiv i zabavan test zasniva se na tome da izaberete jednu pticu sa slike i otkrijete kakva vas poruka očekuje u bliskoj budućnosti. Feniks Mitske ptice u bajkama i legendama najčešće simbol snage, obilja i dobrih vijesti. Njena poruka je – Ako budeš hrabar, zaista ćeš dobiti ono što želiš. Imate šansu da uspijete, ali samo ako ne zanemarujete svoje probleme već se sa njima suočite i istrajno borite. Bijeli golub U grčkoj mitologiji Afrodita je posjećivala svoje ljubavnike u obliku goluba, zato je ova ptica simbol ljubavi. Ako ste izabrali bijelog goluba, to znači da ste spremni za pravu ljubav. Bijeli golub je simbol dubokih osjećanja, nježnosti i razumijevanja. Spremni ste da otvorite srce za svoju srodnu dušu i živite istinsku ljubav cijelim svojim bićem. Plava ptica Plava ptica je simbol prijatnih vijesti, mašte i ostvarenja snova. Ona označava stabilne porodične odnose, ponovnu bliskos sa roditeljima, sestrom, braćom i kopanjem po kovčegu želja iz djetinjstva. Moguće je da će se neke stare želje ostavriti ako ste dovoljno hrabri da izađete iz zone komfora. Zlatna ptica Ova ptica je glasnik jedine prave sreće i podsjeća vas da vi zaista zaslužujete da budete srećni. Takođe, simbolizuje uspjeh i samoostvarenje. Vrijeme je da se aktivirate na polju svojih planova, budete uporni i radite na onome što vas zaista ispunjava. Tragajte za svojom svrhom u životu i peduzmite sve kako bi se vaša istinska životna misija ostvarila. (Izvor: lovesensa.rs)

Ptice su oduvijek bile povezane sa višim vrijednostima, simbolima i nečim što je tajno i nedokučivo za ljudski um. Ali, prije svega, oni su glasnici i simbol dobrih i loših poruka.

Ovaj zanimljiv i zabavan test zasniva se na tome da izaberete jednu pticu sa slike i otkrijete kakva vas poruka očekuje u bliskoj budućnosti.

  1. Feniks

Mitske ptice u bajkama i legendama najčešće simbol snage, obilja i dobrih vijesti.

Njena poruka je – Ako budeš hrabar, zaista ćeš dobiti ono što želiš.

Imate šansu da uspijete, ali samo ako ne zanemarujete svoje probleme već se sa njima suočite i istrajno borite.

  1. Bijeli golub

U grčkoj mitologiji Afrodita je posjećivala svoje ljubavnike u obliku goluba, zato je ova ptica simbol ljubavi.

Ako ste izabrali bijelog goluba, to znači da ste spremni za pravu ljubav. Bijeli golub je simbol dubokih osjećanja, nježnosti i razumijevanja.

Spremni ste da otvorite srce za svoju srodnu dušu i živite istinsku ljubav cijelim svojim bićem.

  1. Plava ptica

Plava ptica je simbol prijatnih vijesti, mašte i ostvarenja snova.

Ona označava stabilne porodične odnose, ponovnu bliskos sa roditeljima, sestrom, braćom i kopanjem po kovčegu želja iz djetinjstva.

Moguće je da će se neke stare želje ostavriti ako ste dovoljno hrabri da izađete iz zone komfora.

  1. Zlatna ptica

Ova ptica je glasnik jedine prave sreće i podsjeća vas da vi zaista zaslužujete da budete srećni.

Takođe, simbolizuje uspjeh i samoostvarenje. Vrijeme je da se aktivirate na polju svojih planova, budete uporni i radite na onome što vas zaista ispunjava.

Tragajte za svojom svrhom u životu i peduzmite sve kako bi se vaša istinska životna misija ostvarila. (Izvor: lovesensa.rs)

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register