Medojević kandidat DF za potpredsjednika Vlade, Mandić za MUP, Knežević za saobraćaj

by | okt 28, 2020 | Novosti | 0 comments

Kandidati Demokratskog fronta za novu Vladu su lideri Nebojša Medojević, Andrija Mandić i Milan Knežević, kao i poslanici Milutin Đukanović i Slaven Radunović, saznaju Vijesti.

Medojević je kandidat za potpredsjednika Vlade za demokratsku tranziciju i reformu, Mandić za Ministarstvo unutrašnjih poslova, a Knežević za Ministarstvo saobraćaja.

Đukanović je kandidat za Ministarstvo ekonomije, a Radunović za Ministarstvo planiranja prostora i građevinarstva.

Vijesti saznaju i da su poslanici Demokratske Crne Gore Dragan Krapović, Momo Koprivica i Danilo Šaranović kandidati su za resore vanjskih poslova, pravde i kulture u novoj vladi.

Prema nezvaničnim informacijama, Krapović je predložen za ministra vanjskih poslova, Koprivica za ministra pravde, a Šaranović za ministra kulture.

Mandatar za sastav nove vlade Zdravko Krivokapić kazao je danas da je ohrabren učinjenim napretkom u sastavljanju Vlade, iako pojedini koalicioni partneri u odgovoru na njegovu inicijativu nijesu dostavili predlog kandidata za ponuđene resore.

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović je danas jasno poručio da je koncept ekspertske vlade najbolje rješenje, te da oko sektora bezbjednosti nema diskusije, a to podrazumijeva i MUP.

0 Comments

Submit a Comment