Šta ubija energiju žene

Objavljeno: 07.09.2020, 10:09h

Ne dozvolite da ubijete svoju ženstvenost i energiju, jer od toga zavisi vaša sreća, upozorava uspesnazena.com.

  1. Prevelika komunikacija sa spoljnim svijetom

Žena treba da komunicira sa onima koji je vole. Ona ne bi trebalo da izlazi iz svoje zone udobnosti. Jedna od najvećih grešaka žene je što se bave time što ne vole. To joj oduzima veliku količinu energije.

  1. Nedostatak njege tijela i vježbanja

Žena povećava energiju kada vodi računa o svom zdravlju i ljepoti. Zapuštena i bolesna žena je slaba, kako fizički tako i energetski.

  1. Nedostatak emocija

Mnoge žene vjeruju da je neophodno pokazati samo pozitivne emocije, da treba da misle pozitivno, uvijek da se osmjehuju i budu dobro raspoložene. Međutim, negativne emocije, suze i histeriju, žena mora da pokaže, ne svima odreda, već tome kome vjeruje, svojoj bliskoj osobi. Pored nje uvijek treba da bude osoba pred kojom ne treba da se pretvara i može da ispolji bilo koje emocije. Emocionalna izolacija oduzima žensku energiju.

  1. Nedostatak hobija

Žena dobija ogromnu količinu energije i pozitivnih emocija od toga šta voli da radi. Ona obavezno treba da ima hobi i hobi treba da podržava njen muškarac. Žena treba da se ostvari u tome što joj se dopada, da li je to ples, pletenje ili nešto treće, nevažno je.

  1. Nedostatak stvaralaštva

Ako žena ništa ne stvara, njena energija stagnira. Sve što žena  radi rukama – je stvaralaštvo, da li je to čišćenje, kuvanje, baštovanstvo ili stvaranje enterijera. Stvarajući nešto lijepo, žena sama postaje lijepa. Ako žena u slobodno vrijeme cio  dan leži i ništa ne radi, uskoro će degradirati i izgubiti svu svoju energiju.

  1. Želja da rukovodi

Žena treba da inspiriše a ne da rješava probleme. Rukovođenje nije njena prirodna suština.

​7. Muške dužnosti

Kada žena radi muški posao, gubi ženstvenost. U početku, žena koja obavlja muške poslove može izgledati nekome seksi, neobična i privlačna, ali tokom vremena, ona  dobija više muške energije.

  1. Suparništvo

Ženska energija se uništava pri prisustvu suparništva ili takmičenja sa drugom ženom. Kod žene ne bi trebalo da postoji želja da se bori za nešto, da dokazuje da je ona bolja, ljepša i inteligentnija. Ona je od postanka najbolja.

  1. Odsustvo prijateljica

Ženi je neophodna komunikacija sa drugim ženama, to je još jedan snažan izvor energije.

  1. Nedostatak ličnog vremena

Žena mora da ima vrijeme za sebe, za svoje lične stvari.

Pazite svoju žensku energiju i punite je. Ne pokušavajte da pobegnete od toga što je priroda uložila u vas.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply