Vuković: Ukoliko se ovakav trend nastavi, moraćemo da zatvorimo Podgoricu (video)

Objavljeno: 15.07.2020, 18:10h

Mi na današnji dan imamo 553 aktivna slučaja zaraze koronavirusom u Podgorici. To je brojka koja je zastrašujuća

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković se obratio sugrađanima video porukom i apelovao da je poštovanje mjera obaveza svih, kako bi se suzbilo širenje koronavirusa, ali i spriječilo uvođenje restriktivnih mjera kao što su zatvaranje Podgorice, ograničenje kretanja i zaustavljanje privrednih aktivnosti.

Kako piše na sajtu Glavnog grada, danas je održana sjednica Operativnog tima za zaštitu i spašavanje povodom aktuelne epidemiološke situacije u Podgorici.

“Mi na današnji dan imamo 553 aktivna slučaja zaraze koronavirusom u Podgorici. To je brojka koja je zastrašujuća, nad kojom svi moramo da se zamislimo i to je brojka koja mora predstavljati alarm“, naglasio je Vuković

“Ukoliko se ovakav trend nastavi, nije daleko dan kada ćemo morati da zatvorimo Podgoricu i da se vratimo na onaj režim od prije par mjeseci, a mislim da niko od nas to ne želi”, rekao je Vuković uvjeren da će građani čuti njegovu poruku i da će se pridržavanjem mjera koje su na snazi i učiniti da svi opet budemo ponosni na sebe, na našu državu i društvo, kao što smo bili prije tri mjeseca.

 

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply