Radović: Okupacija Opštine se nastavlja (video)

by | jul 7, 2020 | Novosti | 0 comments

Predsjednik SO Budva Krsto Radović, šef kabineta predsjednika Opštine Nikola Jovanović, su i ovog jutra sa odbornicima Demokrata i Demokratskog fronta, pokušali da uđu u zgradu Opštine Budva, ali ih je privatno obezbjeđenje opet spriječilo u tome.

Na spisku se ni jutros nisu nalazili odbornici Demokrata kao ni Demokratskog fronta.

Krsto Radović, Mijomir Pejović, Đoko Pribilović, Đorđije Vujović, Gojko Liješević su zatražili da im se saopšti ko je izdao spisak, na šta nisu dobili konkretan odgovor.

U jednom trenutku odbornik Vujović je uspio da uzme spisak iz ruku jednog od pripadnika privatnog obezbjeđenja i saopštio da na papiru nema ni potpisa niti pečata, te da je isti samo jedan običan tabelarni prikaz, prenosi TRV Budva.

On je takođe kazao da su pripadnici obezbjeđenja iz Nikšića i da je od njihovog kolege dobio informaciju da im je tamo osnovna djelatnost krađa sekundarnih sirovina iz Željezare.

On je rekao da spisak može i da pocijepa, jer nije validan.

Potom je iz Opštine izašao pripadnik obezbjeđenja kome je Vujović dao spisak.

“Vidjećemo se mi još”, poručio je pripadnik obezbjeđenja Vujoviću i prijetio mu prstom.

Predsjednik SO Budva, Krsto Radović zatražio je intervenciju policije koja se nalazila na licu mjesta povodom ovog događaja na šta je dobio odgovor da postoji Uprava policije koja će uvažiti svaku prijavu.

Radović je kazao da se okupcija opštine nastavlja, te da zaposleni u budvanskoj opštini ne mogu da uđu na svoja radna mjesta, sem onih probranih koji su lojalni OKG-u.

0 Comments

Submit a Comment