Miranović: Zatvaranje Podgorice zavisi od građana

Objavljeno: 07.07.2020, 10:16h

Zatvaranje Podgorice radi sprječavanja širenja koronavirusa zavisiće od ponašanja građana, kazala je pomoćnica ministra zdravlja dr Vesna Miranović i najavila da je sve moguće ukoliko ukoliko aktivnosti inspekcije ne urode plodom.

Ona je rekla da se razmatraju sve mogućnosti, daje građanima šansa da shvate ozbiljnost situacije, a da očuvaju privid normalnog življenja sa virusom.

“Inspekcijske službe će aktivno djelovati na terenu, ako vidimo da i takve naše aktivnosti ne daju odgovora, sve je na stolu“, kazala je Miranović za RTCG.

Miranović smatra da su uprkos broju od 512 zaraženih građani opušteni jer su „bombardovani“ lošim epidemiološkim porukama. „Od onih najekstremnijih da virus ne postoji, do toga da je virus oslabio, da su kliničke slike blaže, što u praksi nije tako”.

“Na kraju i ljekari, koji šalju loše poruke, ne ulazeći u njihovo političko i vjersko opredjeljenje, jer ako se 65 ljekara slika sa osmjehom na skupu kome prisustvuje više hiljada ljudi, ne vodeći računa o distanci, poruka koju dobija građanin – pa dobro je, možemo i bez toga, možemo i bez maski, distanci“, kazala je Miranović i dodala da Crna Gora nije prikrivala podatke, već je saopštila javnosti istinite informacije.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply