Nove odluke Vlade

Objavljeno: 20.03.2020, 12:23h

Piše: Omer ŠARKIĆ

– U stanovima svaki građanin mora biti u zasebnim prostorijama – ako ih imaju dovoljno. Ako ne, neka pregrade postojeće.

– Vladini funkcioneri sa tri i više stanova da rasporede svoje članove domaćinstva da svako bude sam u stanu, jer su vladini funkcioneri u ovoj situaciji neophodni i ne smije ih zahvatiti virus. Ako višak stanova rentiraju, podstanarima dati momentalno otkaz.

– Bračni parovi da spavaju odvojeno. Pored izolacije, obavezna je i apstinencija jer se tako jača imuni sistem.

– Pored brda Gorica, zatvaraju se sva ostala brda, planina, rijeke, jezera i plaže. Sve što može poslužiti za šetnju i rekreaciju. Građani treba da su depresivni i ubijeni u pojam. Svaka šetnja i rekreacija u prirodi može ih podstaknuti na razmišljanje.

– Zbog solidarnosti sa većinom onih koji žive u zgradama, vlasnicima kuća sa dvorištem zabranjuje se izlazak u svoja dvorišta.

– Obavezno je gledanje Dnevnika 2 Javnog medijskog servisa evropske Crne Gore.

– Preporučuje se građanima da poslije svake konferencije za štampu Vlade izađu na balkone i prozore svojih stanova i aplaudiraju Vladinim novim mjerama. Vaša podrška nam je neophodna da istrajemo još 30 godina.

– Medijima ćemo dati još novca, komercijalnim pogotovo, samo treba da nastave da nas nekritički hvale. Svi mediji treba da postanu Pobjeda, Analitika, Antena M, CdM.

– Zabranjuje se vožnja biciklima.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register