Pavićević napušta Crnogorsku partiju

Objavljeno: 28.01.2020, 12:29h

Predsjednik Crnogorske partije Vladimir Pavićević je saopštio da napušta partiju, navodeći da je razlog za to što sa njom više ne dijeli sistem ideja, vjerovanja i vrijednosti.

“Pred Crnom Gorom je najznačajnija godina. 2020. je godina koja će odlučiti našu budućnost. U odlučujućim vremenima je najvažnije biti među onima sa kojima dijelimo iste vrijednosti, ideje i načela. Iz toga razloga ja svoje dalje političko djelovanje ne mogu nastaviti u okviru ove partije. Mi više ne dijelimo iste svjetonazore. Ne vidimo isto kako treba da izgleda budućnost Crne Gore, niti šta je interes građana Crne Gore, a ni kako se častan čovjek određuje prema ovakvoj vlasti u Crnoj Gori. Prema vlasti koja dijeli građane, potpisuje podjele, zastrašuje, otima i vrijeđa“, poručio je Pavićević članstvu Crnogorske i javnosti na svom Tviter nalogu.

On je najavio nastavak političkog djelovanja u Crnoj Gori.

Pavićević je dvije godine bio na čelu vanparlamentarne Crnogorske partije, kada je ovu političku organizaciju nastojao da učini više opozicionom i približi je Demokratama Crne Gore.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply