Reprezentativac Lazović u raljama politike

Objavljeno: 14.01.2020, 17:03h

“Ja sam Srbin koji igra za Crnu Goru. U mom srcu mi smo jedan narod!”, rekao je, u intervjuu za  Balkan-handball.com rukometaš i crnogorski reprezentativac Vuk Lazović, sin pokojnog glumca Danila lazovića.

Autor intervjua, je u uvodu: “Kao novinar koji je dosta toga prošao u karijeri i koji je pet dana u hotelu „Europa“ u Gracu svedočio prijateljstvu srpskih i crnogorskih igrača i stručnih štabova na čelu sa Nenadom i Zoranom na EURO 2020, dižem obe ruke u odbranu Vuka Lazovića, a spuštam pogled ka arhitekti svega, onome ko je mislio da je mnogo pametno da pošalje momke u zelenim dresovima na teren u trenutku kada se pola zemlje diglo i šeta crnogorskim ulicama i trgovima. Sramota je da se više saosećaja ima za igračicu u dopingu, nego dečka koji se pušta na vetrometinu kada ga treba zaštititi od svakojakih ‘slobodnih strelaca’ i budala. Nema tu ni čojstva, ni junaštva”.

Vuče, pretpostavljam da nisi očekivao da će te ovakva medijska haranga zadesiti, pitao je novinar reprezentativca Crne Gore.

“Ni na kraj pameti. Ovo je već četvrta godina da igram za reprezentaciju Crne Gore, koja je bila maksimalno korektna u svakom trenutku prema meni, kao i ja prema njoj. Ova situacija do koje je došlo, to je novinarska manipulacija. Niti sam provocirao, niti mahao bilo kojom zastavom, niti je to meni bilo bitno u tom trenutku. Ja sam sportista koji uvek daje maksimum na terenu i koji gine za svaku pobedu, da li za reprezentaciju ili klub. Tako sam vaspitan, takve gene imam u sebi”, odgovorio je Lazović.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply