Otašević: TVCG prikazala samo dio snimka incidenta

Objavljeno: 06.12.2019, 18:56h

Novinar dnevnika Dan Vladimir Otašević je optužio TVCG da je objavila samo “dio snimka incidenta u Tržnom centru ‘Delta’”, kada je napadnut od tjelohranitelja biznismena Zorana Ćoća Bećirovića, dok je u njegovom društvu bio viši državni tužilac Miloš Šoškić.

“Na originalnom snimku iz TC Delta u 15:58:26 sekundi – tjelohranitelj Zorana Bećirovića me hvata rukom za zadnji dio vrata. To se vidi i na objavljenom snimku na Portalu RTCG. Nedugo nakon toga snimak na RTCG prestaje i nakon toga nije objavljeno šta se dalje dešavalo.

Tačno u 15:59:28 sekundi na kamerama se može vidjeti da se tjelohranitelj Bećirovića vraća i udara me ramenom u grudi.

Taj snimak postoji, gledao ga je i urednik ‘Dana’ Nikola Marković. Tužilaštvo me je saslušalo juče kao svjedoka a ne kao oštećenog da mi taj snimak ne bi dali, ali i ostale snimke koji oslikavaju incident u TC Delta.

Dakle, suština je da je snimak objavljen na RTCG prekinut i da je sakriven dio gdje me tjelohranitelj Bećirovića udara ramenom.

Inače, i ovo što se vidi na snimku, koji je objavljen na Portalu RTCG, dovoljno je da se vidi da je u pitanju maltretiranje i hvatanje za zadnji dio vrata mene kao novinara, koji je radio svoj posao i samo slikao na javnom mjestu.

Takođe, od pokretnih stepenica na snimku objavljenom na Portalu RTCG, ne vidi se tužilac Šoškić, koji je tu sve vrijeme stojao i nijemo gledao i slušao uvrede na moj račun i maltretiranje. To se sve može vidjeti na ostalim snimcima, koji su dostavljeni policiji i tužilaštvu”, naveo je Otašević u reagovanju.

Biznismenov tjelohranitelj udario novinara lista Dan

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply