Poslanik Knežević objavio podatke o službenim troškovima tužilaca

Objavljeno: 04.12.2019, 16:33h

Poslanik opozicionog Demokratskog fronta Milan Knežević je danas podijelio sa javnošću saznanja o troškovima koje su tužioci napravili na službenim putovanjima od 2016. do 2019.

Knežević je od Ministarstva pravde tražio i dobio dokumentaciju o tome gdje su sve državni i osnovni tužioci putovali i koliko je sve to koštalo poreske obveznike.

“Nije čudo što naše tužilaštvo doživljava najgore dane od svog postanka i nije ni čudo što smo mi predložili da se ta zgrada Tužilaštva zatvori i da se pokloni u humanitarne svrhe, jer tužilaštvo u Crnoj Gori definitivno ne postoji. Imajući u vidu šta su ovi naši tužioci uradili u Crnoj Gori po pitanju optužnica, ako bih slijedio analogiju sudije Suzane Mugoše koja je rekla Andriji Mandiću i meni da smo u slobodnom vremenu imali  dovoljno mogućnosti u Moskvi da planiramo državni udar, meni ostaje pitanje šta su oni radili u slobodno vrijeme jer očigledno da tamo ništa nisu naučili“, kazao je Knežević na konferenciji za novinare, komentarišući informacije dobijene od Ministarstva pravde.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply