Fudbalerima Crvene zvezde zabranjen ulazak na Kosovo

Objavljeno: 09.10.2019, 13:10h

Duel će biti odigran sjutra od 17 sati u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Ekipa FK Crvena zvezda nije puštena na Kosovo i fudbaleri se vraćaju sa administrativnog prelaza Jarinje. Utakmica između Crvene Zvezde i Trepče iz Sjeverne Mitrovice igra se za šesnaestinu finala Kupa Srbije. Žrebom je određeno da bude odigrana u Zvečanu, na sjeveru Kosova.

Autobus sa igračima Crvene zvezde stigao je na administrativni prelaz Jarinje, gdje su ih dočekali zvaničnici iz Kosovske Mitrovice, novinari i oko 500 Delija.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je rekao da mu je žao što je srpski narod ostao uskraćen za meč Trepče i crveno-bijelih i poručio da je, uprkos zabrani ulaska na Kosovo, ostvarena diplomatska pobjeda Zvezde i Srbije.

“Svjedoci ste šta se desilo. Došli smo da igramo fudbal i da se bavimo sportom, ali to nam je uskraćeno i pored preporuke FIFA. Kosovske organizacije su se oglušile na to. Bio sam prvi u koloni i kada smo došli na prelaz policajci su mi samo rekli da je to odluka Vlade ‘Kosova’i da nemaju nikakva dodatna objašnjenja”, rekao je Terzić novinarima na Jarinju, prenosi Tanjug.

Duel će biti odigran sjutra od 17 sati u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply