Knežević objavio dio novog snimka

Objavljeno: 17.09.2019, 08:52h

Na snimku navodno sekretar VDT Nenad Vujošević informiše Kneževića da ulazi u direktne pregovore sa GST Katnićem oko puštanja iz pritvora Keževićevog kuma

Predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević je objavio novi audio snimak, na kojem se čuje da navodno razgovara sa sekretarom Vrhovnog državnog tužilaštva Nenadom Vujoševićem, koji je u međuvremenu napustio Crnu Goru.

U pitanju je, kako je naveo, samo dio razgovora, koji će u cjelosti biti objavljen sjutra poslije podne.

“Ako ga sud ne pušti, on će ga puštit, samo nemoj objavljivat danas i sjutra ništa. On će ga u ponedjeljak puštit’, ja ti se kunem. Ja sad ulazim direktno sa njim u pregovore, ja pregovaram, bez Ivice. Ja sam danas bio lično s njim, Lidija me zvala – dođi, zove te Katnić”, govori, navodno, Vujošević u razgovoru sa Kneževićem.

Knežević je sinoć kazao da se Vujošević prije nekoliko dana navodno sastao sa Katnićem kako bi razgovarali o Kneževićevom kumu, Dejanu Sekuliću, koji je uhapšen u avgustu.

Vrhovni državni tužilac Ivica Stanković je juče na konferenciji za novinare dao izjavu u kojoj je negirao sve optužbe Kneževića i otišao, izgovarajući se ranije preuzetim obavezama.

Knežević je na udaru crnogorskog pravosuđa po više osnova, a nedavno mu je blokirana cjelokupna imovina u Crnoj Gori. On se nalazi u inostranstvu od kada je ušao u direktni sukob sa crnogorskom vlašću, čiji je bio dugogodišnji saveznik. Otvoreni sukob je počeo objavljivanjem video snmka na kome se vidi kako Knežević daje koverat sa novcem nekadašnjem gradonačelniku Podgorice Slavoljubu Migu Stijpoviću.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register