Knežević: Da li je Stanković rekao sinu da me kontaktira

Objavljeno: 16.09.2019, 19:39h

Stanković će, koliko god bježao, svakako morati da odgovori odakle mu sve nekretnine i luksuzna vozila

“Osoba koja se predstavlja kao Vrhovni državni tužilac danas je pobjegla sa konferencije za medije. Tu osobu, koja se odaziva na Ivica, koliko god bježao, čeka “marica”. Kao što se u ovoj današnjoj Crnoj Gori neznalice bez radnog staža i ijednog zarađenog eura u realnom sektoru bave ekonomijom, tako tužilaštvo vode korumpirani pioni mafije”, rekao je  predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević, povodom izjava predstavnika Tužilaštva na današnjoj pres konferenciji.

“Upozoravao sam ih javno da će i oni biti do kraja razotkriveni ako ne počnu konačno da rade svoj posao i prestanu da, slušajući gospodara, progone moje zaposlene i moje rođake. Sada će se morati suočiti sa posljedicama svojih postupaka, svoje korumpiranosti i gramzivosti, svog kukavičluka, svog kriminala i svog puzanja pred šefom mafije. Umjesto da čiste Crnu Goru od mafije, i oni su postali dio truleži”, piše u Kneževićevoj izjavi dostavljenoj medijima.

“Ivica Stanković će, koliko god bježao, svakako morati da odgovori odakle mu sve nekretnine i luksuzna vozila. Kad je već tako pošten odakle plaća sinu putovanja po svijetu i najluksuznije hotele.

Moraće i da kaže kako me je njegov sin kontaktirao da bi on, umjesto Nenada Vujoševića, ubuduće odnosio novac ocu i ostalim tužiocima? Da li je on nagovorio svog sina da mi se obrati sa tim zahtjevom. Je li mu bilo malo skoro milion eura za protekle godine?”, piše u saopštenju.

Ivica Stanković i svi ostali iz tužilaštva koji su danas stali pred kamere moraće da kažu kako to, ako su već znali da je Nenad Vujošević uzimao pare, da reaguju tek nakon što se pojavi snimak? Ništa nijesu preduzeli duže od godinu, čak su navodno imali podatke da je korumpirao jednog tužioca. A Vujošević je sve vrijeme sekretar Tužilaštva koji ima pristup važnim informacijama. To je još jedan skeč u režiji glasovitog tajnovidca Milivoja Katnića. On drži Vujoševića na mjerama i pušta ga da korumpira tužioca, da ovaj donese nezakonito rješenje, pa ga na kraju pušta da napusti Crnu Goru.

Tužilaštvo, koje je danas samo priznalo korupciju u Tužilaštvu, sada je dužno da kaže ko je, pored Stankovića, tužilac koji je primio pare od Vujoševića. Pa će onda taj tužilac moći da kaže šta mu je sugerisao Stanković. Sljedeće pitanje je ko je predložio Vujoševića za sekretara, kome je potčinjen, u kakvom je odnosu sa Stankovićem?

Sve u svemu, očigledno je da Crna Gora više nema tužilaštvo”, piše u saopštenju koje potpisuje Press centar Atlas Grupe.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register