MANS: Objavite kompletne podatke o funkcionerskim stanovima

Objavljeno: 13.08.2019, 21:00h

Mreža za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) je zatražila danas od Vlade Crne Gore da objavi kompletne podatke o funkcionerima koji su dobili stanove ili kredite, kako bi javnost saznala ko je, pod kojim uslovima i na osnovu čije odluke dobio novac iz budžeta. MANS je podnio zahtjev za slobodan pristup informacijama Generalnom sekretarijatu Vlade, tražeći da bude objavljena kompletna dokumentacija. “Zbog čega su oni toliko povlašćeni u odnosu na ostale građane Crne Gore? Zbog čega funkcioner koji mjesečno zarađuje četiri hiljade eura, i po više puta dobija stambeni kredit za koji mu mjesečna rata ne prelazi 40 eura, pitali su premijera Duška Markovića iz MANS-a.

Mreža za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) je zatražila danas od Vlade Crne Gore da objavi kompletne podatke o funkcionerima koji su dobili stanove ili kredite, kako bi javnost saznala ko je, pod kojim uslovima i na osnovu čije odluke dobio novac iz budžeta.

MANS je podnio zahtjev za slobodan pristup informacijama Generalnom sekretarijatu Vlade, tražeći da bude objavljena kompletna dokumentacija.

“Zbog čega su oni toliko povlašćeni u odnosu na ostale građane Crne Gore? Zbog čega funkcioner koji mjesečno zarađuje četiri hiljade eura, i po više puta dobija stambeni kredit za koji mu mjesečna rata ne prelazi 40 eura, pitali su premijera Duška Markovića iz MANS-a.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register