Za Dan državnosti neradni 13, 14. i 15. jul

Objavljeno: 12.07.2019, 16:47h

Povodom 13, jula, Dana državnosti Crne Gore, neradni dani biće 14. i 15. jul, saopšteno je iz Ministarstva rada i socijalnog staranja. Na osnovu Zakona o državnim i drugim praznicima, Dan državnosti praznuje se 13. i 14. jula. “Kako je drugi praznični dan nedjelja, neradni dani za ovaj državni praznik su nedjelja 14. i ponedjeljak 15. jul”, kaže se u saopštenju. Državni i organi lokalne samouprave, javne ustanove, preduzeća i druge organizacije koje obavljaju djelatnosti od javnog interesa dužni su da u praznične dane obezbijede obavljanje poslova čijim bi prekidom mogle nastupiti štetne posljedice po građane ili državu.

Povodom 13, jula, Dana državnosti Crne Gore, neradni dani biće 14. i 15. jul, saopšteno je iz Ministarstva rada i socijalnog staranja.

Na osnovu Zakona o državnim i drugim praznicima, Dan državnosti praznuje se 13. i 14. jula.
“Kako je drugi praznični dan nedjelja, neradni dani za ovaj državni praznik su nedjelja 14. i ponedjeljak 15. jul”, kaže se u saopštenju.

Državni i organi lokalne samouprave, javne ustanove, preduzeća i druge organizacije koje obavljaju djelatnosti od javnog interesa dužni su da u praznične dane obezbijede obavljanje poslova čijim bi prekidom mogle nastupiti štetne posljedice po građane ili državu.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register