Dežurni domovi zdravlja za Dan državnosti

Objavljeno: 12.07.2019, 16:55h

Zdravstveni objekti Blok pet, Nova Varoš, Konik, Tuzi i Zeta radiće naredna tri dana, saopšteno je iz podgoričkog Doma zdravlja. Izabrani doktori za odrasle radiće u Bloku pet, Novoj Varoši i Koniku svih dana praznika od sedam do 21 sat. “Izabrani doktori za djecu radiće u Novoj Varoši 24 sata dnevno. Tokom prazničnih dana, u zdravstvenim objektima Tuzi i Zeta zdravstvena zaštita pružaće se od sedam do 15 sati”, kaže se u saopštenju, prenosi Mina. Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok pet radiće svih dana praznika od sedam do 21 sat. Nalozi za Jedinicu za patronažu primaće se u Bloku pet i Koniku, od sedam do 19 sati, dok će se terapija, po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata davati svakog dana od sedam do 19 sati.

Zdravstveni objekti Blok pet, Nova Varoš, Konik, Tuzi i Zeta radiće naredna tri dana, saopšteno je iz podgoričkog Doma zdravlja.

Izabrani doktori za odrasle radiće u Bloku pet, Novoj Varoši i Koniku svih dana praznika od sedam do 21 sat.

“Izabrani doktori za djecu radiće u Novoj Varoši 24 sata dnevno. Tokom prazničnih dana, u zdravstvenim objektima Tuzi i Zeta zdravstvena zaštita pružaće se od sedam do 15 sati”, kaže se u saopštenju, prenosi Mina.

Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok pet radiće svih dana praznika od sedam do 21 sat.

Nalozi za Jedinicu za patronažu primaće se u Bloku pet i Koniku, od sedam do 19 sati, dok će se terapija, po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata davati svakog dana od sedam do 19 sati.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register