Bogati seksualni napasnik iz SAD dvije decenije izbjegava kaznu

Objavljeno: 12.07.2019, 07:03h

Američki milijarder i registrovani seksualni napasnik Džefri Epstajn (66) u subotu je, po povratku iz Pariza, uhapšen na njujorškom aerodromu. Istovremeno, njegove komšije na Menhetnu gledale su kako policija razvaljuje vrata njegove sedmospratne vile i iz nje iznosi stotine eksplicitnih fotografija maloletnih djevojčica. Njegov slučaj se prvi put pojavio 2008. godine, kada je on priznao zlostavljanje maloljetnica, a zauzvrat je dobio samo 13 mjeseci zatvora, umjesto doživotne kazne. Tajnu nagodbu Epstajn je sklopio sa državnim tužiocem Aleksandrom Akostom, koji danas s,edi u kabinetu predsjednika SAD Donalda Trampa, piše Blic.

Američki milijarder i registrovani seksualni napasnik Džefri Epstajn (66) u subotu je, po povratku iz Pariza, uhapšen na njujorškom aerodromu. Istovremeno, njegove komšije na Menhetnu gledale su kako policija razvaljuje vrata njegove sedmospratne vile i iz nje iznosi stotine eksplicitnih fotografija maloletnih djevojčica.

Njegov slučaj se prvi put pojavio 2008. godine, kada je on priznao zlostavljanje maloljetnica, a zauzvrat je dobio samo 13 mjeseci zatvora, umjesto doživotne kazne. Tajnu nagodbu Epstajn je sklopio sa državnim tužiocem Aleksandrom Akostom, koji danas s,edi u kabinetu predsjednika SAD Donalda Trampa, piše Blic.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register