‘Ne odričem se’

Objavljeno: 25.06.2019, 19:02h

Inicijativu “Ne odričem se” koja je realizovala agencija McCann i UM Beograd podržale su brojne javne ličnosti, organizacije i građani a mali oglasi u dnevnoj štampi u kojima se roditelji ne odriču svoje djece zbog njihove seksualne orijentacije i rodnog identiteta pobudili su  interesovanje javnosti u Srbiji i u regionu. “Inicijativom ‘Ne odričem se’ želimo da pošaljemo poruku svim roditeljima i porodicama da stanu uz svoje ćerke, sestre, braću, sinove, unuke i da se ne plaše jer smo se mi dovoljno dugo plašili”, izjavila je Dragoslava Barzut izvršna direktorka udruženja “Da se zna”, prenosi Beta. Inicijativa “Ne odričem se” biće nastavljena kroz različite aktivnosti koje su usmjerene ka edukaciji društva i ohrabrivanja roditelja da private svoju djecu drugačije seksualne orijentacije i/ili rodnog identiteta.

Inicijativu “Ne odričem se” koja je realizovala agencija McCann i UM Beograd podržale su brojne javne ličnosti, organizacije i građani a mali oglasi u dnevnoj štampi u kojima se roditelji ne odriču svoje djece zbog njihove seksualne orijentacije i rodnog identiteta pobudili su  interesovanje javnosti u Srbiji i u regionu.

“Inicijativom ‘Ne odričem se’ želimo da pošaljemo poruku svim roditeljima i porodicama da stanu uz svoje ćerke, sestre, braću, sinove, unuke i da se ne plaše jer smo se mi dovoljno dugo plašili”, izjavila je Dragoslava Barzut izvršna direktorka udruženja “Da se zna”, prenosi Beta.

Inicijativa “Ne odričem se” biće nastavljena kroz različite aktivnosti koje su usmjerene ka edukaciji društva i ohrabrivanja roditelja da private svoju djecu drugačije seksualne orijentacije i/ili rodnog identiteta.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register