Kulturnjaci traže parcele za stanove

Objavljeno: 25.06.2019, 13:06h

Predstavnici Sindikata kulture Crne Gore su apelovali na Glavni grad i donosioce odluka da uvaže obećanje koje im je prethodna uprava dala 2018. godine i obezbijede zaposlenima u kulturi urbanističku parcelu za gradnju stanova. Predsjednik Sindikata kulture Crne Gore Željko Kalezić je danas novinarima pojasnio da su predstavnici tog Sindikata 2018. sklopili dogovor sa predsjednikom SO Podgorica Đorđem Suhijem i gradonačelnikom Glavnog grada Slavoljubom Stijepovićem da se obezbijedi urbanistička parcele za gradnju stanova, prenosi PR centar.

Predstavnici Sindikata kulture Crne Gore su apelovali na Glavni grad i donosioce odluka da uvaže obećanje koje im je prethodna uprava dala 2018. godine i obezbijede zaposlenima u kulturi urbanističku parcelu za gradnju stanova.

Predsjednik Sindikata kulture Crne Gore Željko Kalezić je danas novinarima pojasnio da su predstavnici tog Sindikata 2018. sklopili dogovor sa predsjednikom SO Podgorica Đorđem Suhijem i gradonačelnikom Glavnog grada Slavoljubom Stijepovićem da se obezbijedi urbanistička parcele za gradnju stanova, prenosi PR centar.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register