IN4S nastavlja da objavljuje telefonske razgovore Milana Roćena

Objavljeno: 25.06.2019, 09:35h

Portal In4S j nastavio da objavljuje snimke i transkripte razgovora Milana Rođena, nekadašnjeg ambasadora državne zajednice Srbija i CG u Moskvi, a sadašnjeg savjetnika predsjednika Crne Gore i DPS Mila Đukanovića. Danas je objavljen Roćenov razgovor sa ruskim tajkunom Olegom Deripaskom, čije su kompanije bile vlsnici podgoričkog Kombinata aluminijuma. “Danas je Gvozdenović bio ovdje, sreo sam se sa njim. On kaže da sam veoma korektno pregovarao sa Standard Bankom. Brano kaže da su se ponašali veoma bezobrazno. On kaže da su vaši predlozi bili veoma korektni. Kako sam ja shvatio Brana, mislim da su se mimoišli zbog otprilike 3 miliona dolara… Hajde, molim te, da nešto učinimo. Sjutra je sjednica Vlade, i oni moraju donijeti neko rješenje. Sjednice se održavaju četvrtkom“, kaže Roćen Deripaski u jednom trenutku. In4S ne otkriva ko je prisluškivao i snimao razgovore diplomate Roćena i kako su dospjeli u njihove ruke.

Portal In4S j nastavio da objavljuje snimke i transkripte razgovora Milana Rođena, nekadašnjeg ambasadora državne zajednice Srbija i CG u Moskvi, a sadašnjeg savjetnika predsjednika Crne Gore i DPS Mila Đukanovića. Danas je objavljen Roćenov razgovor sa ruskim tajkunom Olegom Deripaskom, čije su kompanije bile vlsnici podgoričkog Kombinata aluminijuma.

“Danas je Gvozdenović bio ovdje, sreo sam se sa njim. On kaže da sam veoma korektno pregovarao sa Standard Bankom. Brano kaže da su se ponašali veoma bezobrazno. On kaže da su vaši predlozi bili veoma korektni. Kako sam ja shvatio Brana, mislim da su se mimoišli zbog otprilike 3 miliona dolara… Hajde, molim te, da nešto učinimo. Sjutra je sjednica Vlade, i oni moraju donijeti neko rješenje. Sjednice se održavaju četvrtkom“, kaže Roćen Deripaski u jednom trenutku.

In4S ne otkriva ko je prisluškivao i snimao razgovore diplomate Roćena i kako su dospjeli u njihove ruke.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register