ODUPRISE ludilu

Objavljeno: 20.06.2019, 17:53h

Pokret ODUPRISE apeluje na građane da ne upadaju u zamku šovinističkog ludila i međusobne mržnje koja se ovih dana podstiče sa svih strana. Mržnja nikad nikom nije ništa dobro donijela. Apelujemo i na medije da rade na smirivanju takvih tenzija, a portalima preporučujemo da ukinu komentare čitalaca na teme i tekstove koji mogu podsticati na vjersku i nacionalnu mržnju, piše u saopštenju dostavljenom medijima. Problemi građana u Crnoj Gori i regionu su zajednički – to su kriminal, korupcija, nizak standard, nezaposlenost, bespravna država, loše školstvo i zdravstvo, nesloboda… Za to nijesu krivi Srbi, Hrvati, Crnogorci, Albanci, Bošnjaci…, već korumpirane i nesposobne političke elite, koje svoju pljačku i nesposobnost prebacuju na najopasniji teren, teren vjerskih i nacionalnih podjela i mržnje. Oduprimo se ludilu.

Pokret ODUPRISE apeluje na građane da ne upadaju u zamku šovinističkog ludila i međusobne mržnje koja se ovih dana podstiče sa svih strana.

Mržnja nikad nikom nije ništa dobro donijela.

Apelujemo i na medije da rade na smirivanju takvih tenzija, a portalima preporučujemo da ukinu komentare čitalaca na teme i tekstove koji mogu podsticati na vjersku i nacionalnu mržnju, piše u saopštenju dostavljenom medijima.

Problemi građana u Crnoj Gori i regionu su zajednički – to su kriminal, korupcija, nizak standard, nezaposlenost, bespravna država, loše školstvo i zdravstvo, nesloboda…

Za to nijesu krivi Srbi, Hrvati, Crnogorci, Albanci, Bošnjaci…, već korumpirane i nesposobne političke elite, koje svoju pljačku i nesposobnost prebacuju na najopasniji teren, teren vjerskih i nacionalnih podjela i mržnje.

Oduprimo se ludilu.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register