Knežević: Đukanović zna da imam snimak

Objavljeno: 20.06.2019, 13:03h

Vlasnik Atlas grupe Duško Knžević, koga progoni crnogorsko pravosuđe po više osnova, ponovio je da posjeduje video snimak na kome se vidi kako od njega Milo Đukanović, aktuelni predsjednik Crne Gore i Demokratske partije socijalista, uzima torbu sa novcem. Ponovno aktuelizovanje ove priče je uslijedilo nakon Đukanovićeve ponovne tvrdnje da ne postoji snimak na kojem uzima novac Kneževića. “Neka g. Đukanović živi u uvjerenju da snimka nema. Tako mu je vjerovatno lakše da mu prolaze dani dok snimak ne bude objavljen. A biće objavljen u trenutku za koji procijenim da će biti najpogodniji za njegov politički kraj. On veoma dobro zna da snimak postoji, da se sve dobro vidi, uključujući i to kada ja u torbu, koju on odnosi, stavljam novac. Tako da nema sumnji šta se nalazi u velikoj, plavoj NBA torbi. Oni koje je slao da me odobrovolje su mu prenijeli šta sam im rekao, ako su imali hrabrosti da mu kažu šta su vidjeli. Vjerovatno su ga i nekoliko stranih državljana, koji su imali prilike da pogledaju snimak, upoznali sa detaljima. On misli da će se izvući. Neće. Uhvaćen je na djelu. Kraj njegovog pljačkanja, svađanja i rušenja Crne Gore je tu. Znam šta su sve spremni da urade da sramota gospodara ne izađe na vidjelo. Imam odgovor na svaki njihov korak. Oni neće imati odgovor na moje korake“, poručio je, pored ostalog, Knežević u izjavi dostavljenoj medijima.

Foto: Instagram.com

Vlasnik Atlas grupe Duško Knžević, koga progoni crnogorsko pravosuđe po više osnova, ponovio je da posjeduje video snimak na kome se vidi kako od njega Milo Đukanović, aktuelni predsjednik Crne Gore i Demokratske partije socijalista, uzima torbu sa novcem.

Ponovno aktuelizovanje ove priče je uslijedilo nakon Đukanovićeve ponovne tvrdnje da ne postoji snimak na kojem uzima novac Kneževića.

“Neka g. Đukanović živi u uvjerenju da snimka nema. Tako mu je vjerovatno lakše da mu prolaze dani dok snimak ne bude objavljen. A biće objavljen u trenutku za koji procijenim da će biti najpogodniji za njegov politički kraj. On veoma dobro zna da snimak postoji, da se sve dobro vidi, uključujući i to kada ja u torbu, koju on odnosi, stavljam novac. Tako da nema sumnji šta se nalazi u velikoj, plavoj NBA torbi.

Oni koje je slao da me odobrovolje su mu prenijeli šta sam im rekao, ako su imali hrabrosti da mu kažu šta su vidjeli. Vjerovatno su ga i nekoliko stranih državljana, koji su imali prilike da pogledaju snimak, upoznali sa detaljima.

On misli da će se izvući. Neće. Uhvaćen je na djelu. Kraj njegovog pljačkanja, svađanja i rušenja Crne Gore je tu. Znam šta su sve spremni da urade da sramota gospodara ne izađe na vidjelo. Imam odgovor na svaki njihov korak. Oni neće imati odgovor na moje korake“, poručio je, pored ostalog, Knežević u izjavi dostavljenoj medijima.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register