Savjetnica ambasade: Milo će vam doći glave stoko neotesana

Objavljeno: 18.06.2019, 15:18h

Prva savjetnica u crnogorskoj ambasadi u Ankari Mirna Nikčević je izjavila danas, povodom vijesti da je protiv nje u Ministarstvu spoljnih poslova pokrenut disciplinski postupak, da upravo piše zahtjev za opoziv. „Neće mene MVP plaćati platom njihovom mizernom. Nikad i nisu. Da me Ivica Dačić proziva, a naš ministar ćuti. Gotovo! Sloboda! I vidimo se u nekoj novoj CG. S Milom vazda!“, napisala je Nikčević na Fejsbuku, prenose Vijesti. Nakon desetak minuta, ona je napisala još jednu objavu dodavši da se „opoziva sa funkcije“. „Zbog nesretnog ministarstva. Ali Milo će vam doći glave stoko neotesana. Nisam više diplomata“, napisala je Nikčević. Nikčević je dospjela u javnost nakon što je na ovoj društvenoj mreži komentarisala sabor ispred sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici rekavši da bi „zapalila taj hram i sva goveda tamo“. Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić je ocijenio huškačkom i sramnom izjavu savjetnice, a crnogorsko Ministarstvo spoljnh poslova danas su potvrdili da je protiv nje pokrenut disciplinski postupak. Nikčević je Vijestima kazala da joj je „podvaljeno“ i da od države očekuje da je zaštiti.

Prva savjetnica u crnogorskoj ambasadi u Ankari Mirna Nikčević je izjavila danas, povodom vijesti da je protiv nje u Ministarstvu spoljnih poslova pokrenut disciplinski postupak, da upravo piše zahtjev za opoziv.

„Neće mene MVP plaćati platom njihovom mizernom. Nikad i nisu. Da me Ivica Dačić proziva, a naš ministar ćuti. Gotovo! Sloboda! I vidimo se u nekoj novoj CG. S Milom vazda!“, napisala je Nikčević na Fejsbuku, prenose Vijesti.

Nakon desetak minuta, ona je napisala još jednu objavu dodavši da se „opoziva sa funkcije“.

„Zbog nesretnog ministarstva. Ali Milo će vam doći glave stoko neotesana. Nisam više diplomata“, napisala je Nikčević.

Nikčević je dospjela u javnost nakon što je na ovoj društvenoj mreži komentarisala sabor ispred sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici rekavši da bi „zapalila taj hram i sva goveda tamo“.

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić je ocijenio huškačkom i sramnom izjavu savjetnice, a crnogorsko Ministarstvo spoljnh poslova danas su potvrdili da je protiv nje pokrenut disciplinski postupak.

Nikčević je Vijestima kazala da joj je „podvaljeno“ i da od države očekuje da je zaštiti.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register