Jake turbulencije na letu Priština – Bazel, povrijeđeno 10 putnika

Objavljeno: 18.06.2019, 11:14h

Deset osoba je lakše povrijeđeno usled jake turbulencije na letu Priština – Bazel. Na snimku koji je objavio britanski Skaj njuz vidi se jaka turbulencija u avionu, putnici koji udaraju u sjedišta, kao i kako iznad njihovih glava ispadaju maske sa kiseonikom, prenosi Tanjug. Prema navodima švajcarskih medija, avion kompanije Boing ALK erlajns je imao jake turbulencije 20 do 25 minuta prije slijetanja. To je potvrdila i portparolka aerodroma u bazelu Vivijen Gaskel koja je rekla da je u avionu bio 121 putnik i da je odmah nakon slijetanja oko 20:10 časova 10 osoba prebačeno u bazelsku bolnicu.

Deset osoba je lakše povrijeđeno usled jake turbulencije na letu Priština – Bazel.

Na snimku koji je objavio britanski Skaj njuz vidi se jaka turbulencija u avionu, putnici koji udaraju u sjedišta, kao i kako iznad njihovih glava ispadaju maske sa kiseonikom, prenosi Tanjug.

Prema navodima švajcarskih medija, avion kompanije Boing ALK erlajns je imao jake turbulencije 20 do 25 minuta prije slijetanja.

To je potvrdila i portparolka aerodroma u bazelu Vivijen Gaskel koja je rekla da je u avionu bio 121 putnik i da je odmah nakon slijetanja oko 20:10 časova 10 osoba prebačeno u bazelsku bolnicu.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register