Građani zapomažu: ‘Rudokop’ u Dobrim vodama radi uprkos turističkoj sezonu

Objavljeno: 17.06.2019, 17:04h

“Komunalna policija preusmjerava pozive građana na građevinsku inspekciju, građevinska inspekcija se ne javlja, a policija upućuje na komunalnu policiju“

Iako je građevinska sezona stopirana 15.juna zbog početka turističke sezone, “kao i svake godine, na određenim gradilištima se ta zabrana ne poštuje. Konkretno, ‘rudokop’ na Maloj plaži u mjestu Dobra voda u opštini Bar i nakon sezonske zabrane biva poligon za građevinske mašine, ne samo u dnevnim, već i u kasnim večernjim satima. Buka ‘kobri’, a u toku noći zasljepljujuće jaki reflektori, smetaju mještanima i turistima da odmore“, javlja građanin.

On navodi da “komunalna policija preusmjerava pozive građana na građevinsku inspekciju, građevinska inspekcija se ne javlja, a policija upućuje na komunalnu policiju“.

“U nedostatku kontakata nadležnih organa i u samoj zbrci oko toga ko je nadležan da spriječi ne samo poštovanje zabrane izvođenja građevinskih radova, već i remećenja javnog reda i mira, obraćamo se vama. Valjda će se nakon vaše pomoći neko okrenuti da riješi problem“.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register