Ranjen kum srbijanskog ministra zdravlja

Objavljeno: 13.06.2019, 10:54h

Kum munistra zdravlja u Vladi Srbije Zlatibora Lončara ranjen je prije dvije večeri iz vatrenog oružja, piše beogradski list Danas. Miodrag Stojanović, koji je zaposlen u Bezbjednosno-informativnoj agenciji, pogođen je u ruku, a izvori Danasa navode da se trenutno nalazi u Kliničkom centru. Motiv za napad još uvijek je nepoznat, piše Danas. Zlatibor Lončar je široj javnosti u Srbiji postao poznat kada je za vrijeme akcije “Sablja” 2003. godine priveden, jer je navodno sarađivao sa Zemunskim klanom tako što je imao zadatak da dokrajči osobe koje su prethodno preživjele pokušaje likvidacija tada najveće kriminalne grupe u Srbiji. Priveden je zajedno sa anesteziologom Miroslavom Risovićem, optuženim za ista nedjela, ali su obojica pušteni jer je policija saopštila da nije našla nikakve dokaze koji bi potkrijepili optužbe; Risoviću se nakon 2003. godine gubi svaki trag, neki kažu da živi u Kanadi, pisao je svojevremeno beogradski nedjeljnik Vreme.

Kum munistra zdravlja u Vladi Srbije Zlatibora Lončara ranjen je prije dvije večeri iz vatrenog oružja, piše beogradski list Danas.

Miodrag Stojanović, koji je zaposlen u Bezbjednosno-informativnoj agenciji, pogođen je u ruku, a izvori Danasa navode da se trenutno nalazi u Kliničkom centru.

Motiv za napad još uvijek je nepoznat, piše Danas.

Zlatibor Lončar je široj javnosti u Srbiji postao poznat kada je za vrijeme akcije “Sablja” 2003. godine priveden, jer je navodno sarađivao sa Zemunskim klanom tako što je imao zadatak da dokrajči osobe koje su prethodno preživjele pokušaje likvidacija tada najveće kriminalne grupe u Srbiji. Priveden je zajedno sa anesteziologom Miroslavom Risovićem, optuženim za ista nedjela, ali su obojica pušteni jer je policija saopštila da nije našla nikakve dokaze koji bi potkrijepili optužbe; Risoviću se nakon 2003. godine gubi svaki trag, neki kažu da živi u Kanadi, pisao je svojevremeno beogradski nedjeljnik Vreme.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register