Pismo budućem meni – umjesto mejla

Objavljeno: 08.05.2019, 10:30h

Nacionalna biblioteka Crne Gore ‘Đurđe Crnojević’, u saradnji sa JU Gimnazija Cetinje, najavila je da će u petak, 10. maja, obilježiti Svjetski dan pisanja pisama. Toga dana će učenici cetinjske Gimnazije pisati pismene sastave na temu “Pismo budućem meni – umjesto mejla“, koje će ocjenjivati predstavnici obje institucije. Učenici će sastave pisati u prostorijama Biblioteke U svečanom holu Biblioteke biće postavljena izložba pisama “Kad riječi naviru”, iz Rukopisne zbirke Biblioteke, autora Borisa Kaluđerovića, bibliotekara savjetnika.

Nacionalna biblioteka Crne Gore ‘Đurđe Crnojević’, u saradnji sa JU Gimnazija Cetinje, najavila je da će u petak, 10. maja, obilježiti Svjetski dan pisanja pisama.

Toga dana će učenici cetinjske Gimnazije pisati pismene sastave na temu “Pismo budućem meni – umjesto mejla“, koje će ocjenjivati predstavnici obje institucije. Učenici će sastave pisati u prostorijama Biblioteke

U svečanom holu Biblioteke biće postavljena izložba pisama “Kad riječi naviru”, iz Rukopisne zbirke Biblioteke, autora Borisa Kaluđerovića, bibliotekara savjetnika.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register